Cuma, Mart 10, 2006

Utanıyorum

Önce kendimden utanıyorum. Keşke Ruby bilgisi genlerimde kodlanmış olarak bulunsaydı da iyi yada kötü kod yazarak geliştirmek zorunda olmasaydım. Evet utanıyorum beni saçma sapan insanlarla aynı kefeye koyan kişilerin blogunda benden bahsedildiği için utanıyorum. Evet utanıyorum bilgisayar bilimlerini öğrenmeye çalışırken kod yazdığım için utanıyorum.

Evet utanıyorum benim yazdığım kodlara şurası da şöyle olabilirdi diyebilecek kişilerin içinden bana haykırmak geldiği için utanıyorum.

Haykırmak benim de içimden geliyor. Bu gereksiz insanların faydalı işler için çalışan o güzel insanları nasıl bir ruh haline getirdiğinden haberdar mısınız ? O saçma sapan insanlar LKD listelerini kirletirken benden başka haykıran olmadığının farkında mısınız ? Ve farkında mısınız bir zamanlar paylaşım kültürü vardı. İnsanlar birbirlerine bağırmadan haykırmadan yardım etmeye çalışırlardı. Yazık çok yazık...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu kadar kötü birşey yazdığımı düşünmüyorum, tek yazdığım dilin özelliklerini tam bilmeden awk/ps ile yanlış yapıyor olduğundu ki bu da doğru bir tespit, bunun dışında yazdıklarınını okuyunca fazla abartığını ve havadaki buluttan nem kaptığını düşünüyorum.

caglar10ur

Nightwalker dedi ki...

Alındığım bir nokta varsa o da beni saçma sapan insanlarla aynı blog girdisine ( gruba ) koyman oldu. Yazdıklarına bakarsan son paragrafta söylediklerinin yukarıdaki benim de içine katıldığım grubun hepsine gittiğini göreceksin. Yoksa eleştirilmeğe hiç bir zaman itirazım olmadı benim.

Not: Bahsettiğin gruba karşı en az senin kadar kızgın olduğum için verdim bu tepkiyi biraz da...