Çarşamba, Mart 28, 2007

Sayın Başbakan

Bu yazının Linux, Özgür Yazılım ve benzeri konularla hiç bir ilgisi yoktur. İlgilenmeyenler devamını okumamak da özgürdür.

Bu yazının yaşadığımız ülkenin geleceği ile yakından ilgisi vardır.

Bir gün bir gazetede bir yazı görürsünüz. İhtimal vermezsiniz doğruluğuna. Sevmeseniz de söyleyen kişiyi, o makama konduramazsınız böyle bir ihaneti.

Üstelik akşam 70 milyonun gözünün içine bakarak yalanlanmıştır bu idda.

Ülkemizin saygın gazeteleri konudan hep idda diye bahsederler. İnsanların aklında kuşku uyandırılır. Ve benim gibi niceleri "Yok artık o kadarda olmaz derler"

Ve bir gün internet gelir aklınıza. Bundan sonraki yorumlar size ait. Biraz daha yazarsam TCK nın uygun bir maddesine gireceğimden emin olduğum için....

http://www.hafif.org/yazi/erdogandan-sayin-ocalan-konusmasi-ses

http://www.etikhaber.com/content/view/32660/77/

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ozur bile dilemiyor. Ne hale geldik ya. Allah sonumuzu hayır etsin dicem amma etrafımdaki insanlara bakıyorum ve ben bu ulkeden umudumu kesiyorum. Benim gibi bir cok insanda bu ulkeden umudunu kesmistir.

afsina dedi ki...

gencler, bence bu konuyu abartmayin. dil surcmesi, yanlis kelimelerin kullanilmasi herkesin basina gelebilecek seyler (benim devirdigim camlari bir bilseniz). Turkiye basbakaninin bilerek boyle bir sey soylemeyecegi apacik ortada, belki "hatirlamiyorum ama dil surmesi olabilir, yanlis anlasilmasin" tabiri bir sey demesi herhalde yakisik alirdi.. Sonucta uzerinde bu kadar durulmasinin ardinda siyasi gorus ayriliklarinin yattigini dusunuyorum..
saglicakla kalin.