Perşembe, Kasım 16, 2006

Boş İşler

Birileri iş üretirken, neden başka birilerinin eleştirmekten başka işi olmaz. Eleştiri güzeldir de, be kardeşim binlerce satır kod içeren bir programda eleştirecek 3 harf mi kaldı ?

Biz milletçe böyle miyiz , yoksa genel anlamda insanlık mı iş yapanların ayağına dolanmayı seviyor bir tek bunu çözemedim.

Edit: Yanlışlıkla FM deki bir sonraki habere link vermişim. Yanlış linkle vakit kaybedenlerden özür dilerim :)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Link verdiğiniz haberi mi eleştiriyorsunuz yapılan yorumları mı tam anlayamadım. Java'nın GPL olmasının çok önemli olmadığını önemli olanın yaptığı iş olduğunu mu söylüyorsunuz?

Necdet Yücel dedi ki...

Ben konuyla ilgi olmasa da bir yazım hatasını yazayım: Günlüğünde "Yorumlar" yazması gereken yerde "Yorumalr" yazıyor.

Yoksa tam da senin dediğini mi yapmış oldum ;)

Nightwalker dedi ki...

Öncelikle yanlış habere link vermişim. Düzeltiyorum.

Necdet hocam estafurullah sizin dediğiniz kısmıda düzeltiyorum :)

Not: Bu aralar çok mu dalgınım yaw

Adsız dedi ki...

Hehe, tamam önemli değil. İşin kötü tarafı GPL'de üç harfden oluşuyor bu yüzden yanlış anlamak daha da kolaylaşıyor :)
Bu arada, dikkatimi çekmişken belirteyim, "3 Yorumlar" yazıyor blog girdisinin altında. Çeviride ufak bir hata olmuş sanırım.

Adsız dedi ki...

Bu arada, FM'deki her yorumu ciddiye almayın. O sitede ilke olarak yorumları ve kullanıcıları silmiyorlar bu yüzden çok saçma sapan yorumlar geliyor, sonra birileri bunu ciddiye alıyor ve iş iyice arap saçına dönüyor. Açıkçası belirli 3-4 nicki gördüğüm zaman o tartışmaları hiç okumuyorum artık. Bir de eskiden USENET için söylenen bir laf vardı. Yeterince uzun her thread'de (asıl konusu hiç önemli değil) Nazilere benzetme yapılır gibi bir sözdü. Aynı şekilde bir ara FM'de de yeterince uzun her thread'de Pardus ile ilgili bir yorum oluyordu :)

Adsız dedi ki...

:)